EasyPegs grote wasknijpers als reuma hulpmiddel!

Grote wasknijpers, oftewel EasyPegs zijn een onmisbare accessoire voor iedereen die regelmatig wasgoed ophangt. Of je nu de voorkeur geeft aan buiten of binnen drogen, grote wasknijpers bieden een stevige en betrouwbare manier om je wasgoed op te hangen aan een waslijn, wasrek of droogmolen.


In vergelijking met reguliere wasknijpers zijn EasyPegs nog groter en steviger, waardoor ze in staat zijn om zwaardere stukken wasgoed vast te houden, zoals dekens, handdoeken en zelfs grote lakens. Dit betekent dat je niet langer hoeft te zorgen dat je wasgoed van de lijn valt wanneer je het ophangt om te drogen.


De EasyPegs wasknijpers behoren ook tot de beste medische hulpmiddelen op het gebied van huishouden. Ze zijn bijvoorbeeld goed te gebruiken als reuma hulpmiddelen voor mensen die last hebben van de handen en hierdoor niet zo goed kunnen knijpen of een kleiner wasknijpertje vast kunnen pakken. Met de EasyPegs hoef je namelijk niet meer te knijpen, je schuift deze grote wasknijper op de wasdraad.


Wat de materialen betreft, zijn EasyPegs verkrijgbaar in duurzaam plastic. Het kuntstof is makkelijk te recyclen en hierdoor worden de EasyPegs echte duurzame wasknijpers. Je hebt de wasknijpers in 4 verschillende kleuren en je kunt kiezen uit 10 stuks, 20 stuks of 40 stuks. 


Heb je vaker het probleem dat jouw wasgoed al op de grond ligt na een stevige windvlaag? Dan bevelen we 100% de EasyPegs grote knijpers aan jouw aan. De EasyPegs zijn stormvast waardoor jouw wasgoed gewoon blijft hangen tijdens een windvlaag en kunnen ook nog eens goed tegen zonlicht. Zo kunnen deze toppers dus jaren mee aan jouw wasrek! 


Al met al, zijn EasyPegs, grote wasknijpers een uitstekende keuze voor degenen die op zoek zijn naar een gemakkelijke, stevige en efficiënte manier om hun wasgoed op te hangen. Of je nu een gezin hebt met veel wasgoed of gewoon op zoek bent naar een grotere en stevigere wasknijper, Onze EasyPegs bieden de oplossing.

Drogen

Uitgelichte producten