Heb je een vraag over een product? Wil je een probleem melden of iets retourneren? Onze klantenservice helpt je graag verder!

Wij staan elke dag voor je klaar!

Je kunt ons elke werkdag bereiken tussen 09:00 en 17:00 uur. Je kiest zelf hóe je ons wilt bereiken; per telefoon, e-mail, WhatsApp of Facebook Messenger. En ook prettig: je krijgt binnen 24 uur antwoord.

Direct contact met onze klantenservice?
📨  Stuur ons een mail via customercare@vdmhomeproducts.com
📞 Bel ons op +31(0) 492 700 252
📱 Of stuur een WhatsAppje naar +31 (0) 492 700 252

Heb je een klacht over een product of dienst?

Heb je een klacht? Dat vinden we natuurlijk vervelend en we gaan er alles aan doen om je tevreden te stellen. Je kunt ons bereiken via de bovenstaande gegevens of door het contactformulier in te vullen. Van maandag tot en met vrijdag staan we voor u klaar om binnen 24 uur antwoord te geven. Heb je een klacht ingediend in het weekend? Dan gaan we de eerstkomende werkdag aan de slag om het voor je op te lossen. Je kunt zowel een klacht over een product als een dienstverlening indienen.

Mocht je het niet eens zijn met de oplossing of komen we er samen niet uit? Dan kun je je klacht voorleggen aan de Geschillencommissie Thuiswinkel, Postbus 90600, 2509 LP te Den Haag. Ook kun je je klacht voorleggen aan de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform.

Tips of advies nodig?

Onze klantenservicemedewerkers staan graag voor je klaar met productadvies of gebruikstips. Zo kun je altijd de juiste keuze maken en weet je precies hoe je jouw product het beste kunt gebruiken. Ook advies inwinnen? Je kunt ons bereiken via bovenstaande contactgegevens!