VDM Home Products is hét adres voor huishoudelijke kwaliteitsproducten. Met vele jaren ervaring als producent én leverancier van huishoudelijke producten zijn we nu ook online te vinden met een eigen webshop. Onze belofte? De allerbeste producten waarmee je snel en efficiënt je huishoudelijke taken uitvoert.

Geen teleurstellingen meer

Urenlang het internet afspeuren naar een product met goede reviews en een eerlijke prijs? Dat hoeft niet meer. In het assortiment van VDM Home Products vind je alleen kwaliteitsproducten waar je écht blij van wordt. We selecteren en/of produceren alle producten zelf en verkopen alleen producten met een bewezen kwaliteit en degelijke eigenschappen. Zo weet je zeker dat je altijd waar voor je geld krijgt.

Tijd over voor leuke dingen
Huishoudelijke taken zijn niet altijd de leukste bezigheid. Met de producten van VDM Home Products kun je snel, prettig en efficiënt werken. Zo wordt het huishouden weer leuk en hou je meer tijd over voor andere zaken, zoals je gezin, werk of favoriete vrijetijdsbesteding.

Europese kwaliteit en betrouwbare productie
Een groot deel van onze producten produceren we zelf in fabrieken binnen de EU. Dat betekent dat we nauw betrokken zijn bij het productieproces. Daarnaast werken we samen met een aantal hoogwaardige leveranciers in China. Deze leveranciers voldoen aan de Europese maatstaven en staan garant voor kwaliteitsproducten waar je jarenlang plezier van hebt!

 

Meer weten? Neem contact op met onze klantenservice en stel je vraag aan ons!