VDM Home Products is hét adres voor huishoudelijke kwaliteitsproducten. Met vele jaren ervaring als producent én leverancier van huishoudelijke producten zijn we nu ook online te vinden met een eigen webshop. Onze belofte? De allerbeste producten waarmee je snel en efficiënt je huishoudelijke taken uitvoert.

Inmiddels is VDM Home Products niet meer weg te denken op de (online) huishoudmarkt. In 2015 zijn de broers Van Der Maas gestart met VDM. Beide heren hebben ieder hun eigen passie en specialisatie. De ene zul je uitsluitend treffen in keurig gestreken kleding waar de ander het schoonste huis van allemaal heeft! Je raadt de specialismes al; strijken & schoonmaken. Toch bestaat een goede huishoudwinkel uit meer dan deze twee productgroepen. Voordat je, jouw hemd kunt strijken zul je deze toch eerst moeten wassen en drogen. En om je huis te poetsen heb je meer nodig dan een goede schoonmaakdoek. Dus ook jouw droogrek, wasmand, bezem, spons en ga zo maar door vind je bij VDM. Wij zijn hét adres voor huishoudelijke kwaliteitsproducten.

VDM Home Products is de Online Huishoudwinkel

Huishouden is onze passie! Het klinkt duf dat weten we, maar als het toch moet kunnen we het net zo goed makkelijk en efficiënt maken. Om deze belofte te vervullen staat innovatie hoog in ons vaandel. Wij zijn altijd bezig om bestaande gebruiksvoorwerpen nog beter te maken. Een simpele koordstopper waardoor je, jouw nieuwe strijkplankhoes niet strak op jouw strijkplank spant? Dat kan beter! Wasknijpers die je niet hoeft te knijpen? Waarom niet? Een poetsdoek die 2x zo snel schoonmaakt? Graag! Dit zijn zomaar wat voorbeelden. Naast deze gadgets op huishoudgebied hebben we natuurlijk ook de oude vertrouwde benodigdheden voor in huis. Je mag erop vertrouwen dat deze producten hun kwaliteit al meerdere keren hebben bewezen. Zo weet je zeker dat je waar krijgt voor je geld. 

Alleen de beste kwaliteit is goed genoeg

Een groot deel van deze producten produceren wij zelf in Europa. Hierdoor zijn wij nauw betrokken bij het productieproces. Helaas is het niet mogelijk om alles binnen de Europese grenzen te produceren. In die gevallen kiezen wij uitsluitend leveranciers die voldoen aan de Europese maatstaven en staan garant voor kwaliteitsproducten waar je jarenlang plezier van hebt!

 

Meer weten? Neem contact op met onze klantenservice en stel je vraag aan ons!