Wil je een of meerdere artikelen retourneren en wil je weten hoe je dit kunt doen? Bekijk dan eens onze veelgestelde vragen. Jouw antwoord zit er vast tussen!

Retourmogelijkheden
Welke retourmogelijkheden heb ik?
Is het product tóch niet helemaal wat je ervan verwacht had? Geen probleem; je kunt je product altijd binnen 30 dagen retourneren. Je kunt kiezen voor een terugbetaling óf een vervangend product.

Retour aanmelden en verzenden

Ik ben niet tevreden over mijn product, kan ik het terugsturen?
Ja, je hebt het recht om binnen een termijn van 30 dagen zonder opgave van reden je bestelling te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 30 dagen na de dag waarop het product is geleverd. Je kunt op twee manieren gebruik maken van het herroepingsrecht:

 Via het modelformulier voor herroeping:              

 1. Vul het modelformulier in, dit kan zowel digitaal als op papier (bijvoorbeeld schriftelijk, per post, fax of e-mail). 
 2. Mail het ingevulde formulier naar customercare@vdmhomeproducts.com of per post naar Churchilllaan 204b, 5705 BK te Helmond.
 3. Wanneer wij het formulier hebben ontvangen sturen we je een e-mail met daarin de verzendinstructies. Met deze verzendinstructies kun je je pakket kosteloos naar ons opsturen.
 4. Tevens kun je er voor kiezen om je pakket op eigen initiatief of via een andere vervoerder te versturen, in dat geval komen de kosten retour voor je eigen. Ons retouradres is Churchilllaan 204b, 5705 BK te Helmond.

  Wanneer kan ik mijn terugbetaling verwachten?
  Als je je bestelling herroept, ontvang je alle betalingen die je tot op dat moment hebt gedaan, inclusief leveringskosten onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van jouw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de oorspronkelijke transactie hebt verricht, tenzij je uitdrukkelijk met een ander betaalmiddel hebt ingestemd; in ieder geval zullen er voor de terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht.

  Wat zijn uitzonderingen bij het retourneren?
  Je dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 30 dagen na de dag waarop je het besluit om de overeenkomst te herroepen aan ons hebt medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. Je bent op tijd als je de goederen terugstuurt voordat de termijn van 30 dagen is verstreken. Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.