We vinden het natuurlijk jammer dat je je bestelling wilt retourneren, maar geen zorgen, we maken het zo makkelijk mogelijk voor je!

Retourneren kan soms best een gedoe zijn, maar niet bij ons. Je kunt je artikel(en) binnen 30 dagen na ontvangst kosteloos retourneren. Stuur ons gewoon een e-mail met ordernummer en wij regelen de rest. 

Mail naar: customercare@vdmhomeproducts.com

En het beste van alles? Je hoeft geen reden op te geven voor je retour. Als het artikel niet helemaal aan je verwachtingen voldoet of je hebt per ongeluk de verkeerde maat besteld, dan is dat helemaal oké. We willen gewoon dat je blij bent met je aankoop, dus als dat niet het geval is, helpen we je graag verder.

Bedankt voor je vertrouwen en we hopen dat je snel iets vindt dat perfect bij je past!

 

 

Je kan ook het modelformulier voor herroeping invullen:              

 1. Vul het modelformulier in, dit kan zowel digitaal als op papier (bijvoorbeeld schriftelijk, per post, fax of e-mail). 
 2. Mail het ingevulde formulier naar customercare@vdmhomeproducts.com of per post naar Churchilllaan 204b, 5705 BK te Helmond.
 3. Wanneer wij het formulier hebben ontvangen sturen we je een e-mail met daarin de verzendinstructies. Met deze verzendinstructies kun je je pakket kosteloos naar ons opsturen.
 4. Tevens kun je er voor kiezen om je pakket op eigen initiatief of via een andere vervoerder te versturen, in dat geval komen de kosten retour voor je eigen. Ons retouradres is Churchilllaan 204b, 5705 BK te Helmond.

  Wanneer kan ik mijn terugbetaling verwachten?
  We laten het terugbetalingsproces net zo vlot laten verlopen als je bestelling! Als je besluit om je bestelling te herroepen, dan krijg je alle betalingen die je tot op dat moment hebt gedaan, inclusief de leveringskosten, binnen 14 dagen terug. Je hoeft je geen zorgen te maken over kosten, want die nemen wij voor onze rekening. We betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de oorspronkelijke transactie hebt verricht, tenzij je uitdrukkelijk met een ander betaalmiddel hebt ingestemd. We hopen natuurlijk dat je tevreden bent met je aankoop, maar als je niet helemaal happy bent, staan we klaar om je te helpen.

  Wat zijn uitzonderingen bij het retourneren?
  We willen er alles aan doen om het retourproces zo soepel mogelijk te laten verlopen. Zorg er daarom voor dat je de goederen binnen 30 dagen na het melden van je herroepingsbesluit aan ons terugstuurt. Maar maak je geen zorgen, als je de goederen eerder terugstuurt, ben je helemaal op tijd! Houd er rekening mee dat je alleen aansprakelijk bent voor eventuele waardevermindering van de goederen als je ze verder hebt gebruikt dan nodig is om de aard, kenmerken en werking ervan te bepalen. Hopelijk heb je geen uitzonderingen en verloopt het retourproces vlekkeloos, maar als je vragen hebt, staan we voor je klaar! Let op! De verzendkosten krijg je bij het retourneren niet terug. 

  Hulp nodig bij het kiezen van de perfecte strijkplankhoes voor jou? 
  Bekijk dan hier onze strijk keuzehulp.