Heb jij een passie voor e-commerce? En weet jij van aanpakken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zoeken een gedreven (online) marketeer die  enthousiast wordt van content creëren, product development, SEO/SEA en ga zo maar door. Voor jou is niets te gek en je weet of wil alles weten op het gebied van marketing. Je hebt nauw contact met de directie, maar dit betekent niet dat je, je voor iedere stap hoeft te verantwoorden, we waarderen het juist wanneer jij een knoop durft door te hakken! Je bent niet bang om ideeën te verzinnen en uit te werken maar vind het ook leuk om met jouw collega’s te sparren. 

VDM Home products ...

... is een jong bedrijf wat zich nog steeds blijft ontwikkelen. Een aantal jaar geleden zijn wij gestart met de verkoop op marketplaces zoals Amazon & Bol.com. Onlangs (oktober 2020) is onze webshop live gegaan. Middels deze marketplaces en webshop verkopen wij huishoudelijke artikelen zoals strijkplanken, droogrekken en schoonmaakdoekjes. De laatste tijd bieden wij ook steeds meer woonartikelen aan zoals tafelkleden, plaids en sierkussens. Dit assortiment is nog volop in ontwikkeling. Natuurlijk zijn wij niet zo groot als een Wehkamp of Otto maar qua producten is dit wel een beetje de richting die we op willen. Je moet immers blijven dromen ;)

De groei is niet alleen terug te zien in ons assortiment maar ook in ons afzetgebied. Tot juni 2021 waren we alleen nog maar zichtbaar op Amazon, Bol.com & onze eigen webshop. In 3 maanden tijd hebben we onze afzetkanalen verdubbeld en we zijn nog lang niet klaar! Iedere marketplace heeft namelijk zijn eigen systeem waar je, je wegwijs in moet maken. Maar dat is nog niet alles de ene marketplace verkoopt in Amerika en de andere in Scandinavië, allemaal verschillende landen met eigen regelgeving. Complexe zaken maar wel heel leerzaam.

Jij bent ...

... als (online) marketeer verantwoordelijk voor het online succes van VDM. Dit doe je door kritisch te kijken naar de presentatie van onze producten. Je analyseert wat er beter kan, schrijft teksten en ontwerpt content om de conversie een flinke boost te geven. Maar je bent ook druk bezig met het opzetten van verschillende marketingactiviteiten zoals nieuwsbrieven, het schrijven van interessante blogs en het onderhouden van social media kanalen. Last but not least; je wil graag meer leren van SEO/SEA. Eén van onze partners zal je hier alle ins en outs van uitleggen. 

Heb jij het in huis?
  • Je beschikt over een relevante afgeronde MBO-plus/HBO opleiding in commercie of marketing
  • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
  • Je begrijpt de dynamiek van e-commerce en kunt je daarom creatief en initiatiefrijk opstellen
  • Je bent communicatief sterk en resultaat-gedreven en je wordt enthousiast van successen
  • Je bent continue op zoek naar nieuwe ideeën voor advertenties, blogs, video’s, social media en andere manieren om onze producten onder de aandacht te brengen
  • Je hebt Microsoft office helemaal uitgespeeld
  • Als je overweg kunt met de programma’s van Adobe zou dat fijn zijn maar is geen pré.
 Wij bieden ...

... jou de kans om je eerste stappen op de arbeidsmarkt te zetten. VDM Home products is een jong en dynamisch bedrijf dat altijd op zoek is naar manieren om te groeien. De bedrijfscultuur is informeel en respectvol naar elkaar. Je krijgt voldoende ruimte om je eigen ontwikkeling vorm te geven. Ervaring is geen pré we vinden het namelijk veel belangrijker dat jij hetgeen doet wat je ook echt leuk vindt! Naast werkplezier en de ruimte tot ontwikkeling bieden wij een marktconform salaris. Initiatief wordt beloond! Ons team is uniek, gedreven en enthousiast.

Ben jij de missende bouwsteen?

Stuur je motivatiebrief met CV per email naar: hr@vdmhomeproducts.com

Meer weten over VDM? Bekijk ons filmpje

Heb je toch nog vragen? Dan kun je contact opnemen met hr@vdmhomeproducts.com

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Wij staan altijd open voor talent! Ben jij een aanwinst voor ons team? Laat ons op jouw eigen manier weten waarom jij de missende bouwsteen bent en mail dit naar hr@vdmhomeproducts.com