Web-analist E-Commerce

“Jij maakt VDM Home Products tot de beste digitale aanbieder van alledaagse kwalitatieve gebruiksproducten, om het leven van gezinnen te vergemakkelijken én mooier te maken”.

Onze klanten mogen verwachten dat we ze blijven verrassen met het meest complete en kwalitatief hoogwaardige assortiment. Het begint allemaal bij een ultieme focus op klanttevredenheid.

Om dit te verwezenlijken zijn wij op zoek naar een enthousiast, gedreven collega die met een gezonde ambitie met ons mee wil doen om alle kansen aan te pakken en ons productaanbod naar een “next level” te brengen.

Jouw rol
In je rol als web-analist ontwikkel je oplossingen waarbij data (zoals bijvoorbeeld klant- en marktdata, de data van koopgedrag)wordt gebruikt om vraagstukken te beantwoorden om de performance van onze business te verhogen. Vanuit de data analyses ben je in staat inzichten te formuleren over onze klanten, onze concurrenten en de markt op basis waarvan we de juiste acties kunnen ondernemen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van onze producten op de verschillende marketplaces. Je werkt vanuit de nieuwste Data Analytics en Data Science technieken en bent pragmatisch en creatief ingesteld.

Jouw Profiel

  • Je beschikt over een relevante afgeronde Hbo-opleiding in bijvoorbeeld Marketing of Communicatie.
  • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
  • Je bent goed georganiseerd, analytisch ingesteld en je kunt taken prioriteren.
  • Je begrijpt de dynamiek van e-commerce en kunt je daarom creatief en initiatiefrijk opstellen.
  • Je bent communicatief sterk en resultaat-gedreven en je wordt enthousiast van successen.
  • Je hebt ervaring met, of in ieder geval affiniteit met Data Analytics en Data Science technieken.
  • Omdat we blijven pionieren vanuit een startup mentaliteit, ben je een “internemer” die het aandurft zijn/haar eigen structuren en werkwijzen vorm te geven. Je geeft daarom voor meerdere jaren het commitment af aan deze rol

Wat biedt VDM Homeproducts BV
Bij ons krijg je de kans om jouw eerste stappen op de arbeidsmarkt te zetten. Je krijgt voldoende ruimte om je eigen ontwikkeling vorm te geven. Ervaring is geen pre we vinden het namelijk veel belangrijker dat jij hetgeen doet wat je ook echt leuk vindt! Naast werkplezier en de ruimte tot ontwikkeling bieden wij een marktconform salaris. Ons team is uniek, gedreven, jong en enthousiast.

Pas jij in ons team?
Stuur je motivatiebrief met CV per email naar: info@vdmhomeproducts.com

Indien je aanvullende informatie wenst, kun je telefonisch contact opnemen met Marjo van Bree, telefoonnummer: 06 - 5336 6822

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 ________________________________________

Open sollicitatie

Ben jij een aanwinst voor ons team? Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe talenten! Laat ons op jouw eigen manier weten waarom jij de missende bouwsteen bent en mail dit naar info@vdmhomeproducts.com