Zeg vaarwel tegen alle kattenharen met de pluizenroller van VDM Home Products!

Het hebben van huisdieren is een zegen, maar het kan ook een uitdaging zijn als het gaat om het schoonhouden van uw huis. Katten- en hondenharen zijn bijzonder hardnekkig en kunnen zich overal vastklampen, van uw bank tot uw kleding. Gelukkig is er een eenvoudige oplossing voor dit probleem: de pluizenroller.


Wat is een pluizenroller nou precies? 

Een pluizenroller, ook wel kleefroller genoemd is een rol met een kleverige, papieren laag die katten- en huisdierharen van oppervlakken kan verwijderen. Het is een handig en gemakkelijk te gebruiken hulpmiddel dat in vrijwel elke situatie kan worden gebruikt. Hier zijn enkele manieren waarop je een pluizenroller kunt gebruiken om katten- en huisdierharen van uw spullen te verwijderen: 

 

Kattenharen verwijderen van je bank 

Als je kattenharen van je bank wilt verwijderen, is het handig om de bank eerst te stofzuigen om het losse vuil en stof te verwijderen. Vervolgens kun je de pluizenroller gebruiken om de haren van de bank te verwijderen. Je zult merken dat je bank er na het gebruik van de pluizenroller veel schoner en frisser uitziet.

 

Je kleding kattenhaar vrij maken

Als je een kat hebt, weet je dat kattenharen op uw kleding een veel voorkomend probleem zijn. Het kan lastig zijn om kattenharen van sommige stoffen te verwijderen, vooral van zwarte kleding. Een pluizenroller kan hierbij helpen. Rol de pluizenroller gewoon over uw kleding en de kleverige laag zal de kattenharen van je kleding afhalen. Je kunt een pluizenroller ook gebruiken om hondenharen en andere huisdierharen van uw kleding te verwijderen.

 

Huisdierharen verwijderen van tapijten en vloerkleden

Tapijten en vloerkleden zijn ook vaak plaatsen waar huisdierharen zich ophopen. Een pluizenroller is hier een handige oplossing. Rol de pluizenroller gewoon over uw tapijt of vloerkleed en het kleverige oppervlak zal alle huisdierharen vastgrijpen en verwijderen. Dit werkt ook bij hondenharen en andere soorten huisdierharen.

Pluizenroller


Wist je dat er ook navulsets verkrijgbaar zijn? 

Een pluizenroller gaat natuurlijk niet jaren mee, het kleefrolletje is vaak na een bepaalde tijd op en dan moet je een heel nieuwe set kopen. Maar wist je dat er ook alleen kleefrollen verkrijgbaar zijn? Zo hoef je niet een nieuwe houder erbij te kopen maar koopt je alleen een navulverpakking van bijvoorbeeld 10 kleefrollen die op bijna alle pluizen rollers passen. Dat bespaard je in verhouding veel geld.  


Kruimels 

Een kleefroller is niet alleen geschikt om huisdierhaar te verwijderen maar kan ook prima gebruikt worden als kruimeldief. Een tafellaken vol koekkruimels? Rol er een paar keer met de kleefroller overheen en je kunt de stofzuiger in de kast laten staan! 

 

Conclusie: 

In conclusie is de pluizenroller een handige en effectieve oplossing voor het verwijderen van kattenharen en andere huisdierharen van uw spullen. Het is een betaalbaar hulpmiddel dat je kunt gebruiken om uw huis schoon en haarvrij te houden. Je kunt het ook gemakkelijk meenemen voor onderweg, bij VDM Home Products leveren ze de pluizenroller met een handig beschermkapje zodat de roller makkelijk in een tas of op reis mee te nemen is.

Uitgelichte producten