Hoe past er meer in je koffer? Op reis met VDM Home Products

De vakantie staat weer voor de deur en dat betekent dat het koffer weer van zolder gehaald kan worden om een verre reis te maken. Of je nou met het vliegtuig of de auto gaat, dat maakt niet uit! Ik heb namelijk alle tips over reizen met vacuüm opbergzakken

Ruimte besparen op je vliegreis

Wanneer je met het vliegtuig reist, ben je altijd op zoek naar mogelijkheden om zo veel mogelijk kleding mee te nemen. De vacuüm bewaarzakken zijn daar de beste oplossing voor, hiermee kun je tot maar liefst 4 keer zo veel kleding meenemen. Dat is ontzettend handig wanneer je geen zin hebt om meer te betalen voor een grotere koffer, maar toch meer mee wil nemen. 

De vacuümzakken van VDM Home Products zijn beschikbaar in vier verschillende maten: 

- Vacuüm opbergzakken - 50x70 CM (5 stuks)
- Vacuüm opbergzakken - 60x80 CM (5 stuks)
- Vacuüm opbergzakken - 70x100 CM (5 stuks)

Naast deze verschillende maten is er ook nog een multi-pack waarin vier verschillende maten zitten. In de multi-pack zitten maar liefst 12 vacuüm opbergzakken van de voorgenoemde maten en 3 stuks van 70 x 150 CM. 

Vacuüm Opbergzakken

Naast het feit dat je geen lucht meer vervoerd, brengen de vacuümzakken nog meer voordelen met zich mee. Doordat je minder ruimte nodig hebt is het misschien mogelijk om een kleinere koffer mee te nemen. En wie ervaring heeft met reizen weet maar één ding al te goed, als je jouw koffer niet hoeft in te checken ben je sneller bij het vliegtuig en wanneer je geland bent ook weer sneller buiten de luchthaven. Zo kun je optimaal genieten van je vakantie!

Meer ruimte in de auto

Ook als je met de auto op vakantie gaat kun je makkelijk veel ruimte besparen. Zo kun je bijvoorbeeld makkelijk je dekbed en kussen meenemen op reis met de handige vacuümzakken. De extra grote vacuümzakken zijn uitermate geschikt om je dekbed in te vervoeren. Onze grootste opbergzakken hebben afmetingen van 150 x 70 CM waardoor een dekbed er makkelijk in past.

Door met een stofzuiger (of het bijgeleverde handpompje) de lucht uit de vacuümzakken te zuigen, krimpt de zak. Hierdoor vervoer je geen lucht meer en heb je meer ruimte op de achterbank. Daarnaast kun je op vakantie genieten van je eigen comfortabelere dekbed en kussen. Dat slaapt wel zo vertrouwd!

Terugreis met vieze was

De vakantie is helaas afgelopen en je moet weer naar huis. Naast dat je natuurlijk verdrietig bent omdat je naar huis gaat (of juist er naar uitkijkt om weer thuis te zijn) zal je ook verdrietig zijn omdat je vieze was weer terug in het koffer moet. Maar niet gevreesd! Ik heb hier een perfect oplossing voor verzonnen. 

Namelijk de waszak. Waszakjes zijn er in verschillende soorten en maten en zijn de perfecte oplossing voor het opbergen van vuile was tijdens je reis. Het gemakkelijke aan de waszak is dat je hem kan vullen met was en bij thuiskomst gelijk in de wasmachine kunt gooien. Voor de reis adviseren wij twee soorten waszakjes. De waszakjes set van 3, hierin zitten 3 waszakjes van verschillende maten. Deze set zouden we aanraden voor vakanties met het vliegtuig, omdat de zakken ook ruimtebesparend kunnen werken.

Waszakjes in de wasmachine

Naast de set van 3 hebben we ook een complete waszakjes set van 9 stuks. Deze set is geschikt voor elk stuk wasgoed dat je maar kunt verzinnen. Zo zijn er naast 7 verschillende wasnetten ook nog eens een waszak voor de BH en zelfs een waszak voor de schoenen. Deze set zou ik aanraden voor vakanties met de auto, omdat de set zo uitgebreid is dat je bijna je hele kledingkast kan meenemen.

Veel plezier op vakantie!

Staat je vakantie op het punt van beginnen? En mis je nog de cruciale onderdelen? Bij VDM Home Products ben je aan het juiste adres. Neem ook nog even een kijkje in ons hele assortiment voor slimme oplossingen die het huishouden nog makkelijker maken!

 

Huishoudelijk

Uitgelichte producten