Kamperen met VDM Home Products

De meeste Nederlanders zijn er gek op: een campingvakantie. Maar om van kamperen echt een succes te maken, is het belangrijk om rekening te houden met een aantal praktische zaken. Ik heb voor jou een aantal producten op een rijtje gezet die de kampeervakantie nog beter maken!

Maak een checklist vóór je kampeervakantie

Geen zin om tijdens je reis al te stressen of je wel echt alles mee hebt genomen? Maak een checklist met wat je nodig hebt! Zo voorkom je dat je iets vergeet. Heb je  moeite met het maken van een checklist? Laat mij je inspireren. Ik heb een paar vakantie musthaves van VDM voor je op een rijtje gezet om ervoor te zorgen dat je optimaal geniet van jouw vakantie!

Lekker BBQ’en

Een lekkere BBQ kan niet ontbreken op de camping. Gezellig met zijn alle aan de campingtafel om lekker te gaan eten. Het nadeel van een BBQ is dat het voor veel rommel zorgt. Zorg dan ook dat je hier goed op voorbereid bent. Ik gebruik altijd het tafelkleed wat zowel water- als vlekafstotend is. Hierdoor heb ik met een doekje mijn tafelkleed in een handomdraai schoon. Dit functionele tafelkleed is niet alleen super handig, maar ziet er ook nog eens leuk uit. De verschillende decors zullen op geen enkele camping misstaan!

Afwassen

Na het BBQ’en is het tijd voor de afwas... de luxe van een vaatwasser kun je wel vergeten als je op vakantie bent. Toch is gezellig afwassen met je partner of kinderen op de camping iets wat er echt bij hoort. Zorg dat je een goede afwasteil en afdruiprek in de caravan hebt om het afwassen nog makkelijker te maken. Kijk bijvoorbeeld naar het ronde afwasteil van VDM Home Products. Deze is ideaal omdat deze in elke wasbak pakt. Met een inhoud van maar liefst 6 liter kun je er gemakkelijk al je afwas in doen. Praktisch en gemakkelijk dus.

Daarnaast kun je ook een hele hoop droogwerk besparen door gebruik te maken van een afdruiprek. Hier passen maar liefst 12 borden in en door de speciale bestekhouder is er genoeg ruimte. Deze bestekhouder is afneembaar waardoor hij erg makkelijk is op te bergen.

Toch nog kunnen strijken?

Strijken op de camping lijkt niet echt praktisch, je hebt natuurlijk niet de ruimte voor een grote strijkplank met al die spullen. Toch is er een oplossing om alsnog je wasgoed te kunnen strijken waardoor je niet met een gekreukeld overhemd naar het restaurant hoeft. Ik gebruik altijd de tafelstrijkplank van LaundrySpecialist, deze strijkplank is uitermate geschikt voor de kleine huishoudens. Je kunt er gemakkelijk al je overhemden, broeken en andere kledingstukken mee strijken terwijl de strijkplank op de tafel staat. Daarnaast is het gemakkelijk op te bergen door het inklapbare frame dat een antisliprubber heeft voor extra stabiliteit.

Waslijn

Nog meer ruimte kunnen besparen in de caravan? Neem in plaats van een droogrek de waslijn mee. Deze waslijn is maar liefst 35 meter lang, en is heel makkelijk op te bergen omdat je hem kunt oprollen. Ik heb zelf altijd heel veel ruimte buiten voor de caravan wat deze oplossing ideaal maakt.

Schoonmaken van de caravan

Zit de vakantie er weer op? Dan is het hoog tijd om de caravan weer schoon op te bergen. Om goed alle oppervlakte schoon te maken gebruik ik zelf de XXL schoonmaakdoeken van QWIKR. Deze schoonmakendoeken hebben een hoge absorptiekracht en laat hierdoor geen natte strepen achter. Ook zijn ze extra hygiënisch en verwijderd het tot wel 99,9% van alle oppervlakte. Dit is heel belangrijk aangezien je de camper/caravan natuurlijk weer een tijdje wordt opgeborgen.

Succes met deze tips

Ik neem aan dat de vakantie kriebels beginnen te komen na het lezen van dit blog. Hopelijk heb je veel inspiratie gekregen om van je vakantie een nog betere (en vooral makkelijke) vakantie te maken!

 

Uitgelichte producten