Energie besparen doe je met drogerballen!

Je kent het vast wel: de was die hard uit de droger komt, erg kreukt en statisch is. En daarbij is de droger ook best een energievreter, maar daar hebben wij gelukkig een oplossing voor gevonden. Maak kennis met onze duurzame wasbollen.

Heerlijke zachte handdoeken die ook nog eens lekker ruiken. Gooi die chemische droogtrommeldoekjes maar weg en gebruik de heerlijke zachte drogerballen. Tip: voeg een paar druppels wasparfum toe en alles ruikt weer fantastisch lekker. De herbruikbare wasdrogerballen zorgen dat het wasgoed in beweging blijft en niet gaat ophopen. Hierdoor verkort je de droogtijd met maar liefst 40%. Dat scheelt veel stroom in een jaar tijd. Vooral nu de energiekosten enorm aan het stijgen zijn.

Benieuwd naar nog meer voordelen van het product? Lees dan snel verder!

De voordelen

  • Het is een natuurlijk product, gemaakt van organische wollen vezels.
  • Als je droogballen gebruikt, kun je gemakkelijk wassen zonder wasverzachter. Ze helpen het wasgoed aangenaam zacht te maken en zorgen voor een heerlijk zacht gevoel aan je was. Als je de frisse geur van de wasverzachter niet wilt missen, kun je de balletjes besprenkelen met een beetje etherische olie of wasparfum.
  • De drogerballen gecombineerd met het wasgoed zorgt voor extra lucht tussen de kleding. Het zorgt ervoor dat de natte kleding niet volledig in elkaar gaat zitten. Hierdoor zal de kleding minder statisch worden en zal de droogtijd verkorten.
  • De natuurwoldrogerballen zijn ecologisch onschadelijk en biologisch afbreekbaar, dus absoluut perfect voor het milieu. Ze zijn erg zacht voor het wassen en geven geen onaangename geurtjes af. 
  • De drogerballen maken geen geluid in de droger, dus het gebruik ervan is niet hinderlijk als dat je tennisballen zou gebruiken.
  • Ze verkorten de droogtijd van de was met maar liefst 40%. Dit komt doordat de droger ballen ervoor zorgen dat de warme lucht efficiënter verspreid wordt in de machine. En dus betekend dat je niet alleen tijd bespaart, maar ook energie en geld!
  • De wasbollen zijn vrij van chemicaliën en hypoallergeen. Ze zijn zeer geschikt voor mensen die wasverzachters niet goed kunnen verdragen.
  • Veilig voor kinderen en baby's.

Hoe gebruik je de natuurwoldrogerballen?

Om het beste effect uit de drogerballen te krijgen, dan moet je de droger niet te vol maken! De ballen hebben ruimte nodig om tussen het wasgoed door te kunnen bewegen om goed tot hun recht te komen. Voeg tenminste 4 drogerballen toe aan de was, dit zal meteen al zorgen voor een kortere droogtijd.

Benieuwd naar onze natuurwoldrogerballen? Bekijk en bestel eenvoudig via onze webshop. Op werkdagen voor 22.00 uur besteld, dan heb je morgen de nieuwe aanwinst al in huis! 

 

Tevreden? Deel jouw ervaring ook met anderen door een review achter te laten. Wij zien jouw ervaring graag tegemoet. 🙂

Wassen

Uitgelichte producten