Thuiswellness

De dagen worden korter, de temperatuur gaat buiten omlaag en het wordt weer tijd om het binnen gezellig te maken. Met de luxe hotel- & spahanddoeken van Towelz kom je thuis tot rust. Deze handdoeken voelen extra zacht aan en zorgen er voor dat jij goed tot rust komt!

Kom tot rust met extra zachte handdoeken

Kom helemaal tot rust met de extra luxe handdoeken van Towelz. Deze handdoeken zijn speciaal ontworpen om dat wellness gevoel naar huis te brengen. Gemaakt van vervaardigd uitgekamd 100% katoen wat extra zacht aanvoelt en langer mee zal gaan zodat je er een leven lang van kan genieten.

Gratis ultra soft gezichtshanddoek

Deze luxe wellness-set wordt geleverd met een gratis ultra-soft gezichtshanddoek en toiletzeepje. Het gezichtshanddoek kan gebruikt worden om make-up af te halen of het gezicht te reinigen. Het toiletzeepje heeft een heerlijke geur waardoor je huis een echt sauna-aroma krijgt. Maak het thuis extra gezellig tijdens deze koude dagen.

En de kwaliteit is gegarandeerd

Door de robuuste premium katoenkwaliteit ervaar je met deze handdoeken een hoger absorptievermogen. Het vervaardigd uitgekamd 100% katoen is ultra zacht voor de meest sensitieve huid. Deze handdoeken zijn speciaal ontworpen om zelfs na vele jaren nog steeds de zachtheid te bieden die je gewend bent.